Pi-ict bestaat ruim 15 jaar!        wie zijn wij

 

We werken in een enthousiast team met een groot vermogen in klantgericht denken.

 

Ons vak is onze passie.

We communiceren open en eerlijk. Daarbij vinden we het van belang om een goede en gezonde zakelijke relatie op te bouwen met onze klanten. Door onze jarenlange praktijkgerichte ICT ervaring binnen het MKB hebben we voor deze groep de ICT gerelateerde vraagstukken goed in beeld waardoor we in een kennismakingsgesprek de juiste, er toe doende, vragen kunnen stellen en omgekeerd heldere en vaak verhelderende antwoorden kunnen geven.

 

In februari 2001 startte Piet zijn onderneming: systeembeheer voor MKB. Daarvoor was hij al zeker 10 jaar werk gerelateerd met ICT aan de slag. Met enthousiasme en persoonlijke aanpak helpt hij MKB ondernemers om voor hen het beste uit ICT te halen.

Piet heeft een open persoonlijkheid en is makkelijk toegankelijk. Hij bekijkt vraagstukken met een scherpe blik en gaat vervolgens oplossingsgericht te werk. Het is zijn passie om voor de klant de best passende en zeker betaalbare(!) ICT omgeving te leveren en onderhouden.

Door de jaren heen heeft hij mensen om zich heen verzameld. Specialisten waarmee hij samenwerkt om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen maar ook om de continuïteit van projecten of van het systeembeheer bij de klanten te kunnen waarborgen.

 

Hierdoor horen grotere projecten bij grotere bedrijven zeker tot de mogelijkheden voor Pi-ict.