Wat wij bieden

Systeembeheer
Kennis en vakmanschap in onderhoud van uw ICT infrastructuur.

Ontwerp
Samen met u bekijken we uw ICT wensen en mogelijkheden binnen uw bedrijf. Wat wordt omgezet in een voorstel of in een ontwerp.

Advies
Advies over ICT binnen uw bedrijf wordt in elk stadium desgewenst gegeven. ICT moet uiteindelijk een goed afgestemd geheel van systemen en processen vormen. Om zover te komen en om het goed te kunnen onderhouden is er vakmanschap en kennis nodig. Hierin adviseren we graag.

Voice over IP (VoIP)
Bellen over een computernetwerk zoals bijvoorbeeld internet.

Cloud oplossingen
Cloud diensten zijn altijd en overal beschikbaar. We denken graag met u mee wat dit voor uw bedrijf kan betekenen of als u nog niet toe bent aan een definitieve overstap: ook hybride Cloud oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Thuiswerkplekken
Werkplekken die het mogelijk maken om op afstand te kunnen werken. We zorgen voor goede verbinding en hardware, of passen deze aan, zodat werken op afstand optimaal werkt.

Kantoor oplossingen ICT
Pi-icT heeft ruime ervaring met beheerssystemen en grotere of kleinere ICT infrastructuren. Door de persoonlijke benadering en kijk op de aanpak van zaken leveren we altijd maatwerk.

Data opslag
Online Cloud storage bij Routit, Microsoft (OneDrive, Azure), DropBox. Graag bekijken we wat voor u de beste data opslag in kan houden.

Hardware
Een greep uit ons assortiment: Servers, PC’s, notebooks, routers, switches, firewalls, NAS.

Software
o.a. Windows en office pakketten maar ook bijvoorbeeld Excel spreadsheets op maat

Data beveiliging
Antivirussoftware, encryptie, certificaten

Helpdesk ICT
Kundig, oplossingsgericht, klantvriendelijk en goed bereikbaar